Velkommen til PuzzlesPrint Danmark! Hurtig Levering til alle byer i Danmark.

Betingelser og Vilkår

Når du bruger denne hjemmeside, accepterer du også, at du er lovligt bundet af disse termer, som aktiveres, når du første gang bruger siden. Hvis du ikke accepterer af være bundet af lov, bør du ikke bruge PuzzlesPrint.

Beskrivelse af varer og services på PuzzlePrints side er præcise og så opdaterede, som vi er i stand til. Vi gør vores bedste for at rette fejl, så snart vi bliver opmærksomme på disse.

Intellektuel Ejendom

Denne hjemmeside drives af PuzzlesPrint. PuzzlesPrint ejer alt indholdet på denne hjemmeside, inklusiv, men ikke begrænset til, billeder, bannere og tekst. Det er ulovligt at bruge indholdet på denne side, uden tilladelse fra PuzzlePrint.

Ophavsret

Ved at uploade et billede til vores server, accepterer du, at du har en skriftlig tilladelse fra ejeren til at bruge billedet. Du kan på ingen måde holde PuzzlePrint ansvarlig for ophavsretsproblemer, som måtte ske på baggrund af dette.

Billedet uploadet

PuzzlesPrint vil gøre deres bedste for at levere et produkt, så tæt på det bestilte billede som muligt. PuzzlePrint kan ikke gøres ansvarlig for det endelige resultat, hvis billedet givet har været af dårlig kvalitet og ikke passende til print. vi vil gøre vores bedste for at give dig produkter af høj kvalitet, men vi kan ikke være ansvarlige for slutproduktet, hvis du har givet et billede i lav opløsning. Det er dit ansvar at være sikker på, at alle farver, størrelser og beskæringsområder er taget højde for. Eftersom ikke to skærme er ens, vil den endelige farve muligvis være en smule anderledes fra hvad du har set på din skærm. PuzzlePrint kan ikke holdes ansvarlig for farveforskelle. PuzzlePrint vil printe billedet nøjagtig som det er modtaget fra dig, medmindre andre angivelelser er givet. Vi er i vores ret til at offentliggøre dit puslespil, når det er færdigt i vores hjemmeside galleri, Instagram, Facebook eller Twitter.

Retten til at nægte et billede

PuzzlesPrint har ret til at nægte at printe billeder, som er i meget lav kvalitet eller ikke matcher vores forretningsmoral og principper. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, racistiske billeder, porno, dårlige billeder, amorale eller illegalt materiale.

Betaling

Alle ordre skal betales på forhold via PayPal.

Tab eller skade

PuzzlesPrint vil ikke være ansvarlige for tab eller skade på dit produkt under transport, udover værdien af fakturaen og hvad du har betalt os.

Fragt Pålidelighed

PuzzlesPrint er ikke ansvarlige for:

  • Fejl begået af DHL eller andre fragtmænd
  • Fejl lavet af kunden, da adressen skulle skrives ind

Fejl og mangler

Hvis det endelige produkt ikke stemmer overens med dine forventninger, skal PuzzlePrint underrettes indenfor 24 timer.Betingelser og Vilkår
4.8 - 27 votes