Velkommen til PuzzlesPrint Danmark! Hurtig Levering til alle byer i Danmark.

Magnetiske foto puslespil

Magnetiske foto puslespil
Lav et fotominde med et magnetisk foto puslespil!

Tilpassede puslespil fra PuzzlePrint er altid gode gaver! De er unikke, fordi det netop er dit billede, som er printet på puslespillet - nøje udvalgt af dig. Forestil dig nu, at du kan lave et personligt puslespil endnu mere unikt: forestil dig, at dit puslespil er magnetisk!

Lav dit eget magnetiske foto puslespil; vælg størrelse og upload dit eget billede.

Spar 12%
260.00 DKK 230.00 DKK
Spar 12%
260.00 DKK 230.00 DKK
Spar 12%
260.00 DKK 230.00 DKK
Spar 12%
260.00 DKK 230.00 DKK
Spar 12%
260.00 DKK 230.00 DKK
Spar 12%
260.00 DKK 230.00 DKK

Magnetiske foto puslespil - dit magnetiske fotominde!

Har du nogensinde besøgt en vens hus og stået i køkkenet og ventet på, at de andre skulle komme? Du begynder helt automatisk at rykke rundt på magneterne på køleskabet for at slå tiden ihjel og finder ret hurtigt ud af, at det faktisk er en smule underholdende. Magnetiske puslespil er en fantastisk gaveide. PuzzlePrint bruger dit eget billede for at lave et unikt puslespil, som er magnetisk på bagsiden. Stykkerne kan efterfølgende sættes på køleskabet og alle andre metaloverfladen (medmindre det er rustfrit stål).

Du kan få det indre barn frem i alle med et magnetisk foto puslespil!

Som med almindelige puslespil, så er dit personlige foto puslespil underholde at samle; og det underholdende er kun lige begyndt, fordi du kan se det færdige resultat hver dag når du går forbi.

Magnetiske puslespil er specielt sjove for børnene, som ikke kun synes det er sjovt at samle puslespillet, men at brikkerne sidder fast på køleskabet bidrager blot til den samlede oplevelse. Små børn kan lege med brikkerne, ved at samle, rykke rundt og sprede dem ud på køleskabet, mens mor laver mad.

Du designer. Vi producerer!

Du er designeren af dit eget personlige magnetiske foto puslespil. Magnetiske foto puslespil findes i 6 forskellige størrelser. Vores online redigeringsværktøj gør dig i stand til at uploade dit eget billede, beskære, redigere og tilføje tekst. Du vælger bagefter størrese og antal brikker - og så printer vi det!

PuzzlesPrint ordner alt fra produktion til levering

PuzzlesPrint bruger kun det bedste udstyr og materialer for at lave dit magnetiske puslespil. Billedet sættes på plastikoverfladen, som sættes på et magnetisk materiale, hvorefter materialet skæres ud til brikker. Hvert puslespil pakkes i en plastikpose og lægges i en kasse, hvorpå vi også har printet motivet på låget.

Magnetiske foto puslespil fra PuzzlePrint vil altid vække smil og glæde hos modtageren - både hos unge og knap-så-unge mennesker!Magnetiske foto puslespil
4.8 - 25 votes