Velkommen til PuzzlesPrint Danmark! Hurtig Levering til alle byer i Danmark.

Privatdatapolitik

Vi, PuzzlesPrint, lover at vi aldrig deler eller sælger nogle af dine personlige informationer til nogen person eller hjemmeside. Vi forlanger kun de mest nødvendige informationer, sådan vi kan gennemføre ordreprocessen effektivt. Alt andet er frivilligt. Det er kun autoriseret personale, som kan tilgå dine oplysninger.

Vi vil til tider sende tilbud og fortælle dig om nye produkter. Hvis du modtager disse, så vil du have muligheden for at afmelde dig nyhedsbrevet for at undgå at modtage fremtidige beskeder. Vi vil ikke invadere din personlige sfære, vi vil blot fortælle dig om nye ting i vores webshop, som muligvis kunne have din interesse.

Så snart du bruger dit kreditkort hos PuzzlesPrint, vil du modtage en email, som bekræfter dit køb. For at beskytte denne information, så bruger vores kreditkortterminal (PayPal) den nyeste teknologi og algoritmer for at beskytte dine data. PayPal er ansvarlig for at dine kreditkortoplysninger er sikre og vi opbevarer dem ikke her hos PuzzlesPrint.Privatdatapolitik
4.9 - 16 votes